Dynamite

Το πιο ισχυρός ενεργοποιητής ψαρέματος στον κόσμο

"Dynamite" — το όνομα τα λέει όλα!

Πηγαίντε για ψάρεμα με τον "δυναμίτη"! Το βασικό προβληματισμό σας, που θα πρέπει να λύσετε: θα υπάρχει αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκάζ για ολόκληρο το ψάρι; Μπορεί τίποτα να συγκριθεί με δυναμίτη; Dynamite είναι μια πραγματική έκρηξη στον κόσμο ψαράδων!

Η τέλεια φόρμουλα του ενεργοποιητή επηρεάζει άμεσα τα ένστικτα ψαριών σε φυσιολογικό επίπεδο, παρέχοντας ενεργό δάγκωμα σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε ύδατα νερά

Είναι μια σύγχρονη επιστημονική ανάπτυξη που παράχθηκε με την ιταλική τεχνολογία και μπορείτε να την αγοράσετε μόνο από το εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο

Πως λειτουργεί;

Σχεδιασμένες από το επιστημονικό-παραγωγικό εργαστήριο LTD Fishing buy το 2015, τα συγκεκριμένα βιο-στοιχεία που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του ενεργοποιητή ψαρέματος το Dynamite, δρώντας στον εγκέφαλο ψαριών, προκαλούν έντονη διέγερση αντιδράσεις συσσώρευσης, σίτισης και επιβίωσης.

Επιστημονικό γεγονός: τα ψάρια είναι σε θέση να ακούσουν τα παραμικρά ίχνη στοιχείου του διαλυμένου στο νερό σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Τα ψάρια από τις μακρινές αποστάσεις μαζεύονται μαζί για την αναζήτηση της πηγής εξαπλωμένων στοιχείων: με άλλα λόγια, ψάχνουν ενεργοποιητή ψαρέματος.

Υπό όρους, αυτό μπορεί να συγκριθεί με την αντίδραση γάτας στην βαλεριάνα.

Η συλλογικότητα, εξασθένιση της αίσθησης του φόβου και η απότομη αύξηση της όρεξης— είναι τα 3 σημαντικά ανεξέλεγκτα ένστικτα, που απλά αναισθητοποιούν τα ψάρια.

Ένα ολόκληρο τσιγαριλίκι ψαριών, έχοντας χάσει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, τρελά θέλει να τρέφεται ακριβώς με δικό σας δόλωμα.

Dynamite περιέχει συνθετικές φερομόνες , συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια και κατάλληλα για όλα τα είδη ψαριών τροφικά μοντέλα.

ο προϊόν αυτό είναι βολικό, έχει την μορφή του φιαλιδίου 50 ml.

Dynamite παράγεται μόνο σε υγρή μορφή. Προσοχή στις απομιμήσεις και αγοράστε τον ενεργοποιητή ψαρέματος Dynamite μόνο από τον επίσημο αντιπρόσωπο σ ’αυτή τη ιστοσελίδα!

Οδηγίες
χρήσης

Για την αλίευση ειρηνικών ψαριών ζυμώστε 25 ml με δόλωμα, που συνήθως χρησιμοποιείτε. Αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε δόλωμα: αγορασμένο, σπιτικό, πολλαπλών συστατικών κλπ.

Για την αλίευση αρπακτικών ψαριών , με το Dynamite μπορείτε να χειριστείτε όλα τα τεχνητά και τα φυσικά δολώματα. Τα δολώματα σιλικόνης, ψεύτικα ή δολώματα μπιχλιμπίδια μπορείτε να βάλετε σε ένα δοχείο με την φερομόνη.

Η χρήση του Dynamite μπορεί να γίνει και με ζωντανό δόλωμα άμεσα. Διαλύστε το περιεχόμενο του φακέλου- της αμπούλας και βαλτέ δόλωμα για 1-2 δευτερόλεπτα μέσα σ΄ αυτό, μετά τοποθετήστε το στο γάντζο.

Η χρήση του Dynamite μπορεί να γίνει και με ζωντανό δόλωμα άμεσα. Αφαιρέστε το καπάκι του φιαλίδιού και βαλτέ δόλωμα για 20 δευτερόλεπτα μέσα σ΄ αυτό, μετά τοποθετήστε το στο γάντζο.

Dynamite
effect
χρησιμοποιείται
από τις επαγγελματίες

  • Ψαράδες επαγγελματίες
  • Ιχθυοτροφεία
  • Οι επιστήμονες βιολόγοι για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των ψαριών

Dynamite λειτουργεί πάντα και παντού

Οποιαδήποτε ύδατα υγρά: λίμνες, ποτάμια, θάλασσες, ωκεανοί, τα άζυμα, τα αλμυράΟποιαδήποτε είδη ψαριών: του ποτάμιου, της θάλασσας, τα ειρηνικά, τα αρπακτικάΣε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: τη νύχτα, νωρίς πρωί-πρωί, το μεσημέρι, το βράδυΣε κάθε εποχή: καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας και άνοιξη

Ό, τι χρειάζεστε
για να κάνετε -

Είναι να το παραγγείλετε Dynamite, να παρετε τα σύνεργα αλιείας και να πάτε σε οποιαδήποτε λιμνούλα γύρω από εσάς! Το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις πιο τολμηρές προσδοκίες σας.

Τιμή
999 руб.

Dynamite — είναι αναγνωρισμένο ως το πιο ισχυρό ενεργοποιητή του ψαρέματος στον κόσμο.

Μην αμφιβάλλετε!
Κάντε παραγγελία τώρα
και να πάτε αμέσως
για ψάρεμα!

Οι 100% νέοι αγοραστές γίνονται οι μόνιμοι πελάτες,
επειδή το Dynamite λειτουργεί πραγματικά.

Εισάγετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και πατήστε το κουμπί ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Εντός 10 λεπτών θα σας τηλεφωνήσει ο χειριστής μας, προκειμένου να διευκρινίσει τη διεύθυνση παράδοσης.